Masaj Swedish

O terapie pentru relaxarea corpului și o adevărată libertate a sufletului la Bali Wellness Center – Băneasa

Masajul suedez este cel mai comun și mai cunoscut tip de masaj din Occident și este fundația pentru masajul sportiv, masajul țesuturilor profunde, masajul cu aromaterapie și alte masaje populare în stil occidental.

La Bali Wellness Center – Băneasa, masajul suedez, un masaj de întreținere și relaxare, folosește diverse tehnici terapeutice naturale, noninvazive: neteziri, presiuni și frământări ale părților mai moi, mișcări bazate pe mângâiere și vibrații ritmice sau cicluri de lovituri ușoare.

Mișcările delicate care alunecă în profunzime pe spate ajută la o relaxare completă, iar frământarea și frecarea umerilor desfac nodurile musculare. Masajul suedez ține cont de zonele delicate sau fragede ale corpului tău, deci ar trebui să fie confortabil și liniștitor.

Pentru ce este bun masajul suedez la Bali Wellness Center – Băneasa?

Modalitatea suedeză are un focus principal: relaxarea. Cu toate acestea, prin lovituri și mișcări lungi, delicate de efluranță, petrisaj – masaj prin apăsarea și frământarea țesuturilor, frecare și tapotement – metodă de masaj în baterea ușoară cu palma a țesuturilor, masajul aduce beneficii terapeutice sănătății tale.

Bazat pe conceptele occidentale de anatomie și fiziologie – spre deosebire de munca energetică pe „meridianele” sau liniile sen din sistemele de masaj asiatice – masajul suedez stimulează circulația, detoxifică sistemul circulator, detensionează progresiv mușchii, restaurează raza de mișcare și ameliorează durerea.

La Bali Wellness Center – Băneasa, masajul suedez folosește lovituri mai ușoare pe părțile mai osoase și mai delicate ale corpului și lovituri mai puternice acolo unde există o acoperire musculară mai groasă. Această ajustare a presiunii îl face un masaj ideal pentru relaxare.

Pe lângă beneficiile calmante, masajul suedez este considerat a fi bun pentru:

  • calmarea tulpinii musculare prin eliminarea toxinelor;
  • îmbunătățirea circulației prin creșterea fluxului de oxigen în sânge;
  • menținerea ligamentelor și a tendoanelor suple;
  • reducerea stresului emoțional și fizic.

Dacă te simți stresat sau preocupat, relaxează-ți corpul și mintea cu un masaj corporal suedez la Bali Wellness Center – Băneasa, o modalitate perfectă care poate fi atât reconfortantă, cât și energizantă.

Acest tip de masaj reprezinta de fapt un tratament, care indeparteaza oboseala si durerea resimtite la nivelul muschilor.Masajul ”swedish” relaxeaza in profunzime si revirgoreaza sistemul natural de vindecare al organismului.

Beneficii:
  • elibereaza tensiunea musculara
  • relaxeaza intensiv mintea si corpul
  • creste nivelul de energie
  • descompune toxinele
Durata:
60 min 190 lei
90 min 285 lei
120 min 380 lei

 

Uleiuri Naturale

Ingrediente 100% BIO ce hranesc pielea in timpul masajulului balinez

×
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram